Penya Barcelonista Sant Feliu de Llobregat

Des de la primera reunió que un grup de culers van fer a l' Ateneu de Sant Feliu de Llobregat per constituir la nostra entitat, ja han transcorregut 40 anys.

 

Creiem que aquest llarg camí ens avala, tant en la nostra activitat social com en l'esportiva per oferir-vos una entitat sòlida i dinàmica amb la que gaudir d'activitats culturals i esportives a la nostra ciutat i arreu de comarques, conjuntament amb altres Penyes i al voltant del FCBarcelona.

 

La nostra Seu ubicada a l'edifici de la Unió Coral, entrada pel carrer Pi i Margall, 41 a la 2à Planta, disposa de servei de Bar-Restaurant on a més de gaudir d'un gran servei de restauració podràs veure tots els partits del FCBarcelona en diverses TV i en sala reserva. 

A més si tens fills i volen jugar al futbol ho podran fer en un dels equips de la Penya des dels 4 anys:

Promeses, Pre-benjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils.

 

FES QUE ELS TEUS FILLS VISQUIN EL SEU SOMNI DE JUGAR AL FUTBOL... AMB NOSALTRES!!!! 

 

 

Fes-te Soci o Sòcia i gaudiràs d'un munt d'activitats.

 

Per ser ho, vine, omple el formulari de inscripció i porta una fotocòpia del D.N.I juntament amb les teves dades bancàries. La quota es tant sols de 30,00 €/any per els Adults i només de 15,00 €/any per els menors de 18 anys.

 

No ho dubtis i vine a fer-nos una visita, t'explicarem amb més detall els avantatges de ser soci o sòcia de la Penya Barcelonista de Sant Feliu de Llobregat.

 

Estarem encantats de conèixer-te i de parlar amb tu.